H Επιτροπή χαιρετίζει όσους καταψήφισαν

Φτιάξτε όργανα σύντροφοι

Η αντιμνημονιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ χαιρετίζει τους συντρόφους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τις οργανώσεις Βάσης που περνούν στις γραμμές του Αντιμνημονιακού Αγώνα. Τις γραμμές που πρώτη εξέφρασε στο ΠΑΣΟΚ με την ίδρυση της, σπάζοντας την κομματική σιωπή και δημιουργώντας τον χώρο για τις αντιμνημονιακές δυνάμεις  μέσα  στο ΠΑΣΟΚ.

Η επιτροπή καταδικάζει ως πολιτική θέση την αποχή το ΠΑΡΩΝ και την παραίτηση αυτή την κρίσιμη στιγμή για την χώρα. Μια Θέση η όποια όπως όλοι καταλάβαμε μας εκφράζεται από «περαστικούς» στο κίνημα.

Η επιτροπή παραμένει συνεπής και ασυμβίβαστη στην θέση και τους στόχους της που έχουν ως εξής: Πλήρης πολιτική απομόνωση των μνημονιακων από το ΠΑΣΟΚ και η επιστροφή στην ομαλότητα όπως αυτή καθορίζεται από τις αρχές του ΠΑΣΟΚ και τα συνέδρια του. Συσπείρωση όλων των αντιμνημιακών δυνάμεων της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξη και διακριτή συνεργασία με της αντίστοιχες δυνάμεις της αριστεράς.Πλήρης πολιτική κατακραυγή και αποδοκιμασία του νεοφιλελευθερισμού και των εκφραστών του στο ΠΑΣΟΚ και όπου αλλού.

 Στα πλαίσια αυτά η αντιμνημονιακη επιτροπή ΠΑΣΟΚ καλεί τα στελέχη και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ σε συσπείρωση και σε δημιουργία Αντιμνημονικων τοπικών επίτροπων και οργάνων με στόχο την συγκροτημένη επαφή  του χώρου μας με τις υπόλοιπες αντιμνημονιακές δυνάμεις.

 Συναντήστε μας στο Αντιμνημονιακή Επιτροπή πασοκ

Σχολιάστε